Tillbaka

Fyra kriminalromaner i serien Brottsplats:Sverige skrivna under pseudonymen Bo Lagevi

En död i skönhet

En död i skönhet
Kriminalroman av Jenny Berthelius. (Utg B. Wahlströms 1977 under pseudonymen Bo Lagevi).

Kriminalassistent Harald H. Harald misstänker att ett dödsfall på Simson & Delila Träningsstudio är något mer än en olyckshändelse. Med sina överordnades välsignelse tar han provanställning på gymmet som tränare, men under sina undersökningar dras han in i relationer som är betydligt mer än polisiära.
"En död i skönhet" skrevs under den fyndiga pseudonymen Bo Lagevi på 70-talet och ingick i serien Brottsplats:Sverige. Bakom pseudonymen dolde sig Jan Moen, Jenny Berthelius, Sture Hammenskog, Kjell E. Genberg, K. Arne Blom och Jean Bolinder. Bo Lagevi-deckarna utspelar sig i den fiktiva Staden och i de flesta av dem spelar Harald H. Harald, Sveriges förste litterära afrosvenske polis, en viktig roll.

E-bok 41000 ord
Utg. apr 15
ISBN 978-91-87711-36-7
ca-pris 50:-

Maskerat mord

Maskerat mord
Kriminalroman av Jenny Berthelius. (Utg B. Wahlströms 1978 under pseudonymen Bo Lagevi).

När två mord begås i Staden så förefaller de länge hänga samman. Men när en antikhandlare vill köpa de stulna klockorna av den hunsade och förskrämda Mona så finns det en avsikt bakom, och när masken rycks av så är det för sent.
"Maskerat mord" skrevs under den fyndiga pseudonymen Bo Lagevi på 70-talet och ingick i serien Brottsplats:Sverige. Bakom pseudonymen dolde sig Jan Moen, Jenny Berthelius, Sture Hammenskog, Kjell E. Genberg, K. Arne Blom och Jean Bolinder. Bo Lagevi-deckarna utspelar sig i den fiktiva Staden och i de flesta av dem spelar Harald H. Harald, Sveriges förste litterära afrosvenske polis, en viktig roll.

E-bok 38000 ord
Utg. apr 15
ISBN 978-91-87711-38-1
ca-pris 50:-

Allt vad du gjort mot någon

Allt vad du gjort mot någon
Kriminalroman av K. Arne Blom. (Utg B. Wahlströms 1976 under pseudonymen Bo Lagevi).

Mattias Enberg är kriminalinspektör och chef för spaningsroteln. När hans dotter kidnappas och han utsätts för utpressning så hamnar han i ett moment 22 som får honom att agera på egen hand.
"Allt vad du gjort mot någon" skrevs under den fyndiga pseudonymen Bo Lagevi på 70-talet och ingick i serien Brottsplats:Sverige. Bakom pseudonymen dolde sig Jan Moen, Jenny Berthelius, Sture Hammenskog, Kjell E. Genberg, K. Arne Blom och Jean Bolinder. Bo Lagevi-deckarna utspelar sig i den fiktiva Staden och i de flesta av dem spelar Harald H. Harald, Sveriges förste litterära afrosvenske polis, en viktig roll.

E-bok 39000 ord
Utg. apr 15
ISBN 978-91-87711-37-4
ca-pris 50:-

Spel över två zoner

Spel över två zoner
Kriminalroman av K. Arne Blom. (Utg B. Wahlströms 1978 under pseudonymen Bo Lagevi).

En narkotikalangare hittas knivmördad i en port på Kungsgatan i Staden. När sedan en polis blir attackerad och knivstucken och överfallet strax efteråt följs av ett polismord under skottlossning på öppen gata, så står det klart att de olika våldsdåden ingår i ett större sammanhang.
"Spel över två zoner" skrevs under den fyndiga pseudonymen Bo Lagevi på 70-talet och ingick i serien Brottsplats:Sverige. Bakom pseudonymen dolde sig Jan Moen, Jenny Berthelius, Sture Hammenskog, Kjell E. Genberg, K. Arne Blom och Jean Bolinder. Bo Lagevi-deckarna utspelar sig i den fiktiva Staden och i de flesta av dem spelar Harald H. Harald, Sveriges förste litterära afrosvenske polis, en viktig roll.

E-bok 40000 ord
Utg. apr 15
ISBN 978-91-87711-39-8
ca-pris 50:-

 

Tillbaka till eböcker

Hem